JUNIOR RANGER descopera natura - Activitati educative pentru copii si familii !

Un Junior Ranger isi doreste sa cunoasca natura, sa o protejeze si se bucura de fiecare iesire si activitate in natura.
Inca de mici ne pregatim sa descoperim natura si invatam despre tot ce ne inconjoara. In cabana sau in cort, in pesteri sau pe stanci, cu aparatul foto in mana in asteptarea unui fluturas sau a acvilei ... nici nu iti dai seama cum s-a scurs timpul si te pregatesti de o noua aventura.
20 de ani de activitati educative in natura, vin sa garanteze o experienta inedita, activa si cu multe lucruri noi invatate.


          JUNIORI-VARA 2017        

În perioada IUNIE – SEPTEMBRIE 2017, vor fi organizate mai multe activităţi educative in ariile protejate de pe Valea Ariesului si din situl Natura 2000 Trascau (drumeţii, concursuri, activităţi de observare şi ateliere educative)

Activitati Junior Ranger (model):
Detectivii naturii, Aventura Junior Ranger, Aventura in Epoca de Piatra, Calatorie spre centrul pamantului, Natura in culori, Foto-Safari si Sunet-Safari, Casuta din Padure, O zi din viata plantelor si animalelor, pe 2 roti, Intre cer si pamant, etc

Ce vom face:
drumetii si orientare pe harta si cu busola, identificarea si observarea plantelor si animalelor, activitati artistice si fotografie in natura, ne jucam si invatam (forme de relief, geologie, meteo, astronomie), sporturi montane (escalada, rapel, cicloturism si mountain-bike)

Activitati cu durata de 1 zi sau mai multe.
Grup: intre 6 si 18 copii sau tineri (4-7 ani, 7-13 ani, 14-18 ani)
Insotitori: 1 animator la 8-10 copii, animatori specializati (flora & fauna, foto, escalada, etc)


Informatii si activitati de vacanta: TurdaTurism.RO - 0744.678674 - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Vezi: Calendar activitati 2017 - TurdaTurism.RO

Mai multe informatii despre arii protejate si poteci tematice: www.juniorranger.ro


  

ozio_gallery_jgallery
Ozio Gallery made with ❤ by joomla.it