Activitati educative ... pentru copii si familii

Junior Ranger descopera natura !

Un Junior Ranger isi doreste sa cunoasca natura si sa o protejeze si se bucura de fiecare iesire si activitate in natura.
Inca de mici ne pregatim sa descoperim natura si invatam despre tot ce ne inconjoara. In cabana sau in cort, in pesteri sau pe stanci, cu aparatul foto in mana in asteptarea unui fluturas sau a acvilei ... nici nu iti dai seama cum s-a scurs timpul si te pregatesti de o noua aventura.
Peste 15 ani de activitati in natura, cu copii, vin sa garanteze o experienta inedita, activa si cu multe lucruri noi invatate.

Mai multe informatii despre arii protejate si poteci tematice: www.juniorranger.ro

Potaissa - Arc peste timp !

Municipiul Turda, cu cei aproape 50.000 de locuitori ai sai, este cea mai mare localitate de pe raul Aries, poarta de intrare in Muntii Apuseni. Urmele istoriei zbuciumate te întampina la tot pasul. Pornind din centrul orasului spre dealurile din jur, putem descoperi rand pe rand toate urmele existentei milenare. Si tu poti fi in mijlocul istoriei acestor locuri.
Potaissa Aeterna, Drumul Sarii si Arc peste Timp sunt 3 itinerarii turdene recomandate de noi


Informatii si activitati de vacanta:
TurdaTurism.RO - 0744.678674 - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  

ozio_gallery_jgallery
Ozio Gallery made with ❤ by joomla.it